2012. december 5., szerda

Jönnek az ünnepek!!! ^*^ AJÁNDÉKÖTLETEK 1. ^*^


    Az évnek ebben az időszakában kezdődik el az ünnepi vásárroham. Nem tudom másképp megfogalmazni, hiszen mindenki szó szerint megrohamozza az üzleteket, bevásárlóközpontokat, mindenféle ünnepi temtikájú vásárokat. 
    Ezzel így önmagában nincs baj. A probléma szerintem ott kezdődik, hogy utolsó pillanatig fogalmunk nincs, milyen ajándékot vásároljunk szeretteinknek, éppen ezért vagy napokig kóválygunk tanácstalanul egyik üzletből a másikba, vagy egy csomó haszontalan kacatot összevásárolunk és természetesen, kidobunk egy rakás pénzt. 
    Segíteni szeretnék minden tanácstalan vásárlónak, mégpedig úgy, hogy ajándékötletekkel látlak el titeket. Így ajándékjaitok személyreszabottak lesznek, és nem utolsó sorban hasznosak!!! :)
    Ebben az első részben olyan lehetséges ajándékokat fogok felsorolni, amik kitűnően megfelelnek FÉRFI ismerőseiteknek, férjeteknek / barátotoknak, édesapátoknak, öcséteknek / bátyátoknak. 
    
    Kezdeném a személytelen, általános cikkekkel, amit bárkinek lehet ajándékozni.

Bőr pénztárca
Kozmetikumok








Márkás toll
Kubai szivar
Bőrtáska
Parfüm
    Következnek azok az ajándékok, amelyek még nem teljesen személyre szabottak, de azért inkább azokat lepnénk meg velük, akiket jobban ismerünk, közelebb állnak hozzánk.
Poker szett


Darts tábla
Sakk tábla

Társasjáték!


Elektromos borotva és hajnyíró egyben

Navigációs rendszer
 
Univerzális töltő

Koktél shaker koktélos poharakkal

Egy megfelelő könyv borkedvelőknek


Még egy hasznos könyv - a megfelelő embernek

A túlélő túrák nagymesteretől - egy kalandos könyv

    A sportembereknek lehet a sportnak megfelelő ajándékot vásárolni:
Síszemüveg
Síkesztyű

Kapuskesztyű

Lábszárvédő focihoz

(Eredeti) Focilabda

Teniszütő és labda


    És végül, de nem utolsó sorban, következzenek azok az ajándékok, amit a hozzánk legközelebb állóknak adnánk:
Karóra

Fülhallgató
Számítógépes játék

Hordozható DVD-olvasó

eBook Reader

Digitális képtartó
Egyedi naptár, családi képekkel

Egyedi póló, képpel 
    Az ilyen személyesített, egyedi ajándékokból nagy a választék, csak kreativitás kell hozzá: törölköző a Párod / Anyud / Apud, Tesód nevével, puzzle egy szép családi képpel, amit később a falra lehet tenni, falióra családi fotóval... stb stb...
Továbbá pedig:


Kreatív, egyedi, meleg, táli házipapucs
Vastag pulcsi

Bundés sapka

Elegáns nyakkendő



    Hmm... én kezdtem kifogyni az ötletekből, de nagyon remélem, hogy nektek tudtam segíteni és hasznotokra lesz ez a pár kép.

Kellemes vásárlást kivánok!

3 megjegyzés:

  1. Az a vastag pulécsi tök jó :) A nyakkendő olyan közhelyes, de ha nem mi vennénk nekik, akkor képesek randát választani :D A kütyük.. azok mindig bejönnek :D Most néztem a Tchibo webshopban, hogy ezen a héten kasmír és bőr ruhák meg kiegészítők vannak, a jövő heti prospektusban meg kütyük. A kávéról nem is beszélve..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. Jaja, én is nézegettem ezt a webáruházat, mert vannak jó dolgok. Mi alapból ilyen kávét iszunk már ezer éve, de már gondolkodtam dzseki vásárláson is náluk. A kávéfőzőjüket nagyon tudom ajánlani. Addig fűztem a férjem, amíg bele nem ment a vásárlásba, de azt hiszem ő sem bánta meg.

      Törlés