2012. június 26., kedd

Hogyan dobjuk fel a megszokott reggeli feketénket?

Kávé, kávé, kávé, kávé, kávé !!!

  Ki nem szereti? ki nem iszik meg naponta legalább egyet? Legyen az reggeli indításként, délelőtt a cigi mellett, ebédkor kaja után, délután kedvtelésből, vagy a nap bármely percében unaloműzésből.
  Hát én se cigi mellé, se evés után nem iszom, csak reggeltől delutánig kedvtelésből és unaloműzésből (+_+)
  Most pedig meg szeretnék osztani veletek pár ötletet, hogyan dobhatjuk fel a megszokott kis kávénkat.


Elöször is, a KÁVÉ:
   

Itt meg kell jegyezzem, hogy a kávé íze kicsit megváltozik annak függvényében, hogy milyen cukrot teszünk bele. A barna cukortól nem lesz émelygős, hanem inkább selymes, lágy édes.


Cukor helyett azomban ki lehet próbálni a MÉZET:
 Azon kívül, hogy a méz sokkal egészségesebb, mint a cukor, egészen más ízet ad a kávénak. Ki kell próbálni! ...én például nem szeretem :-D


Ha úgy gondoljuk, hogy ezek már régi módszerek, itt a VANÍLIÁS CUKOR:
 Kitűnő!!!


Rendben, de lehet, hogy valaki nem szereti a vaníliát. Annak is tudok ajánlani valamit: FAHÉJAS CUKOR
Nagyon fincsi lesz tőle a kávé!!


Persze, sokan nem szeretik tiszta feketén, ezért itt van a finom TEJECSKE:


Tej helyett lehet TEJSZÍNT is használni:
Van még a KÁVÉFEHÉRÍTŐ POR, ami ugyanazt a célt szolgálja, mint a tejszín:


Én viszont legjobban TEJSZÍNHABBAL szeretem!


Mindezek mellett, ha valaki még ennél is exotikusabban kívánja elfogyasztani kedvenc kávéját, arra is adhatok pár tippet:
RUM (csak kevés kell belőle)


LIKŐR - lehet csokis vagy karamelles


 GESZTENYEPÜRE - 1-2 kiskanállal belekeverünk a kávénkba



Mindenkinek nagyon kellemes kávézgatást kivánok!
  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése