2012. október 25., csütörtök

WORK YOUR A$$ OFF!!!



    Ma megnéztem egy videót a youtube-on (nem találomra, hanem egy divatguru videóját, akit követni szoktam). És nagyon megmaradt bennem egyik mondata: WORK YOUR ASS OFF!!  
   Nem az a lényeg, h milyen szakterületre vonatkozott akkor és ott, hanem hogy ezt én is feltétlenül át kell ültessem az én életembe!  Annyira jó volt most ez az időzítés :) Megfelelő buzdítás a megfelelő időben. 
    Több olyan dolog is van most az életemben, ami céljaim elérését szolgálja és mind nagyon sok kitartást, ambíciót és kemény munkát követelnek. És nagyon sokszor nincs kedvem ezekhez a dolgokhoz. Ha kicsit beteg vagyok, akkor azzal mentem magam, ha kint hideg van és be van borulva, akkor az idő a hibás, ha kicsit álmos vagyok, akkor azzal nyugtatom magam, hogy miután felkelek, frissebb lesz az agyam, s biztosan jobban fog menni a tanulás. Ha pedig mégis ráveszem magam, akkor meg az a bajom, hogy túl nehéz, nincs sikerélményem, nincs ami előrevigyen...
    De ezt nem lehet így tovább folytatni!! El akarsz érni valamit ebben az életben?? Akkor tessék szépen nekiülni és megdolgozni érte! És nem is akárhogy: keményen! Tessék végre kilépni a konfortzónából és megbírkózni azzal is, ami eddig olyan nehéznek tűnt. Természetesen, hiszen minden kezdet nehéz. De akkoris el kell kezdeni! Mert ha te nem, akkor majd más nekiáll, tízszer nagyobb lendülettel és elszántsággal, és lehet, hogy elveszi előled a lehetőséget. Ezt pedig nem engedheted meg magadnak!
    Tudom jól, hogy mindenkinek az életében van most ebben a pillanatban is valami, ami fontos, nagy dolog - talán egy régi elképzelésünket akarjuk végre valóra váltani, de nagyon sok munkát igényel. Nagyon helyes! Hiszen az ilyenek kell hogy előre vigyenek bennünket. Éppen ezért szépen lépésről-lépésre le kell győzni a bennünk uralkodó kényelmet és lustságot (ezt most elsősorban magamnak mondom), és el kell végezni azt a bizonyos dolgot! Nem szabad feladni, nem szabad meghátrálni, nem szabad lankadni! Még ha nem is tudunk úgy haladni, ahogy szerenénk, olyan léptekkel, akkoris meg lesz a munkánk gyümölcse. 
   Mert ha valamit igazán akarsz, meg kell dolgozz érte! 



 This is 10% luck, 20% skill

15% concentrated power of will
5% pleasure, 50% pain
And a 100% reason to remember the name
(Fort Minor - Remember the name)
    

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése