2012. augusztus 20., hétfő

**** Divatsarok ****

     Nagyon rég nem írtam semmit, ami a divatról szól. Nekem már kimondottam hiányzott ez, hisz sose árt képben lenni a trendel :) Shoppingolni sem voltam az utóbbi időben, éppen ezért úgy gondoltam, hogy legalább a neten böngészve éljem ki ezeket a csajos hajlamokat :D
    Mára a lapos talpú szandálokat válazstottam témául. Összegyűjtöttem pár nagyon szép modellt - csak képen, nem a szekrényben :p -, ezeket fogom most megmutatni.


    
   Ezek mind nagyon szépek, csak az a gond, hogy ilyen modelleket nálunk vagy nem lehet kapni, vagy nagyon drágák. Most azt kérditek, hogy akkor honnan vannak a fenti képek. Őszintén: innen-onnan a netről :) Tudok viszont ajánlani oldalakat, ahonnan lehet ilyeneket rendelni:
  http://www.wholesale-dress.net/ -ez egy ázsiai oldal, dollárban írja az árakat, szállítanak Romániába is. Nekem nagyon bejön a stílusuk.
http://www.wholesaleitonline.com/ - ez is egy ázsiai oldal, az előzőhöz nagyon hasonlít.
http://www.bonprixro.eu/   - ez egy román oldal, bizotsan sokan ismeritek, itt is vannak nagyon szép darabok
http://www.forever21.com/EU/Product/Main.aspx?br=f21  - ez azt hiszem amerikai brand, de Európában is van képviseletük. Ezek sajnos Romániába nem szállítanak.
  
    És persze ezen kívül rengeteg népszerű és hírneves oldal van még, ahonnan nagyon szép cipőket lehet rendelni. Őszintén, én nem merek internetről rendelni sem cipőt, sem ruhaneműt, mert mindent szeretek felpróbálni vásárlás előtt. 
    Nekem most csupán annyi volt a szándékom, hogy a hölgyek gyönyörködjenek kicsit ezekben a szép lábbelikben :)
   
   További szép délutánt mindenkinek!

1 megjegyzés:

  1. Nagyon szép és érdekes darabok....Sajnos rengeteg szép szandál van, amelyeket elől a lábujjak közé kell bedugni, és az nálam eleve kizárt. De fentről a második szandál nagyon bejön. Szép, praktikus, eredeti. :)

    VálaszTörlés