2012. július 18., szerda

TutiTippek egy tuti nyárhoz



  Az igazi forró nyár talán már elmúlt - de az is lehet, hogy még visszatér-, én attól még elkészítettem egy listát, amiben néhány jó tippet gyűjtöttem össze erre a nyárra. Még ha nem is mész sehova nyaralni, ezek az egyszerű ötletek feldobják a nyári napokat, legyél akár egyedül, akár barátokkal, akár a pároddal.


  1. Kora reggeli / késő esti testmozgás a friss levegőn. Legyen akármilyen meleg napközben, a kora reggel és késő este a legmegfelelőbb időpont egy kis tornára, joggingra. Reggel jobban indul tőle a napod, este pedig tökéletesen levezeted az egész napi feszültséget vele.


  2. Egy kellemes romatikus regény. Úgy gondolom, hogy a meleg nyári napokon az ember legszívesebben valami könnyű olvasmánnyal tölti az idejét, mint például egy vidám, romantikus regény. Kellemes időtöltést biztosít a strandon, napozás közben, vagy az erkélyen reggel a kávé mellett.


  3. Légy te magad is romantikus! Az év melyik része a legmegfelelőbb a szerelemre, ha nem a nyár? Ne sajnáld az időt a pároddal kettesben tölteni! Legyen szó egy kellemes esti sétáról, vagy mozibamenésről, biztosan szebben telik az este, mint bent a négy fal között. Fiúk, lepjétek meg kedveseteket egy szál virággal vagy ha fáradtan jön haza munkából, várjátok forró fürdővel és egy csésze meleg kakaóval. Lányok, készítsetek el vacsorára párotok kedvenc ételét. Vagy egész egyszerűen borozzatok otthon egyet egy jó film mellett. Néhány apró figyelmesség széppé tudja tenni az egész napunkat!


  4. Egy sátorozós hétvége egy szép tóparton. Ruccanjunk ki a baráti társasággal egy laza hétvégére! A legközelebbi camping is alkalmas egy gondtalan hétvége megteremtésére, egy kis kikapcsolódással, csobbanással. Este a tűznél jókat lehet beszélgetni, nevetni, a sötétben pedig gyönyörűen látszanak a csillagok.

  5. Vidám nyári színek. Nyár van! Nem kell most is sötétkékbe, barnába, bordóba öltözni! Vegyük elő a színes rucikat és ne féljünk virítani bennük. Nemcsak fiatalítanak a vidám színek, hanem jobb hangulatot teremtenek, kihatnak a lelkiállapotunkra is, higgyétek el. Egy merész színű strandpapucs vagy körömlakk is bevállalható.

  6. Szép bőr. Nyáron sokkal jobban izzadunk, ezért nem célszerű sok sminket felkenni az arcra. Nagyon csúnya, amikor a szemfesték vagy az alapozó becsomosódik a bőrredőkbe. Ha szép bőrt szeretnénk, és nemcsak most nyáron, igyunk sok vizet. Nem vicc! Tudom, hogy mindenhol ezt  lehet hallani, de higgyétek el, nem kamu! A sok folyadék jobban átmossa a szervezetünket és a salakanyagok, toxinok könnyebben kiürülnek. A hajnak, körmöknek is jót tesz - mint ahogy a tej is. Használjunk napkrémet! - ez is fontos a bőr fiatalságának megőrzésében. Ha mindenképp szükséges egy kis alapozó, össze lehet keverni a napvédő faktoros nappali kémmel s így két legyet ütünk egy csapásra :) Úgyszintén ajánlott nyáron a cukor- és a kávémennyiség csökkentése (ez utóbbi nekem szól, hehe :p ).


 7. Új hajviselet, új hajszín. Nyáron a legtöbben a rövid, vagy legalábbis a rövidebb hajat választják, mert az kényelmesebb, nem melegít annyira. S ha már így, akkor miért nem próbálnánk ki egy új frizurát? Esetleg egy új hajszínt! 


További nagyon szép nyarat kívánok mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése